Tegelzet- & Afbouwbedrijf R. Krop is gespecialiseerd in het betegelen van uw vloeren


Tegelzet- & Afbouwbedrijf R. Krop is gespecialiseerd in het betegelen van uw vloeren, badkamer, toilet(ten), keukens enzovoorts. Wij werken zeer secuur, betrouwbaar, snel en doen er alles aan om onze naam keer op keer waar te maken!

Wij zijn een tegelzetbedrijf met veel ervaring. Wij werken met allerlei verschillende soorten tegels met ieder zijn eigen verwerking en techniek als het gaat om het tegelzetten.

Infrezen

Met infrezen worden de sleuven 17mm diep gefreesd. Hierdoor komt de slang vlak onder het vloeroppervlak te liggen en warmt de vloer zeer snel op. De aanvoer- en afvoerslang worden in een slakkenhuispatroon naast elkaar gelegd. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte.

Voordelen:

Traditioneel gebeugeld

In sommige gevallen is infrezen niet mogelijk, zoals bij betonvloeren of hele harde afwerkvloeren. Daarvoor moeten de vloerverwarming buizen op de vloer gebeugeld worden.

Voordelen:

Fermacell

Fermacell vloerelementen zijn er in verschillende uitvoeringen die met of zonder onderlaag kunnen worden toegepast. Hierdoor zijn de Fermacell vloerelementen ideaal geschikt voor vele toepassingsgebieden. Fermacell biedt verschillende voordelen. Zo is het brandwerend, geluidsdempend, geeft het warmte en is het makkelijk afwerkbaar met verschillende soorten vloeren.

Voordelen:

Advies op maat? Wij staan voor u in de startblokken!

Neemt u dus gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en adviseren u geheel vrijblijvend. Bel of e-mail ons voor het maken van een afspraak.