Badkamer- & toiletrenovaties

Tegelzet & Afbouwbedrijf Krop is gespecialiseerd in het renoveren van complete badkamers en/of toiletruimtes!

Bij een compleet nieuwe badkamer komt veel meer kijken dan de installatie van het sanitair. Wij verzorgen onder andere het slopen van uw oude badkamer, leggen van leidingen, wanden plaatsen, tegelzetten, afkitten en natuurlijk de aftimmerwerkzaamheden. Kortom wij renoveren uw badkamer graag van A tot Z! Laat de installatie van uw badkamer over aan een van onze vakkundige installateurs die u garanderen dat het geleverde ook vakwerk is. Wij verzorgen het hele traject voor u.

Droomt u al lang van een nieuwe badkamer? Wilt u uw droom nu waar laten maken? Wij komen graag vrijblijvend op adviesgesprek bij u thuis!

Is uw toiletruimte toe aan een renovatie of opknapbeurt? Of heeft u alle sanitaire artikelen en tegels al in huis en zoekt u een vakman om het door u gekozen sanitair en tegels vakkundig en snel in uw toiletruimte te plaatsen? Alles is mogelijk bij ons!

Infrezen

Met infrezen worden de sleuven 17mm diep gefreesd. Hierdoor komt de slang vlak onder het vloeroppervlak te liggen en warmt de vloer zeer snel op. De aanvoer- en afvoerslang worden in een slakkenhuispatroon naast elkaar gelegd. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte.

Voordelen:

Traditioneel gebeugeld

In sommige gevallen is infrezen niet mogelijk, zoals bij betonvloeren of hele harde afwerkvloeren. Daarvoor moeten de vloerverwarming buizen op de vloer gebeugeld worden.

Voordelen:

Fermacell

Fermacell vloerelementen zijn er in verschillende uitvoeringen die met of zonder onderlaag kunnen worden toegepast. Hierdoor zijn de Fermacell vloerelementen ideaal geschikt voor vele toepassingsgebieden. Fermacell biedt verschillende voordelen. Zo is het brandwerend, geluidsdempend, geeft het warmte en is het makkelijk afwerkbaar met verschillende soorten vloeren.

Voordelen:

Advies op maat? Wij staan voor u in de startblokken!

Neemt u dus gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en adviseren u geheel vrijblijvend. Bel of e-mail ons voor het maken van een afspraak.