HOME   |   TEGELZETTEN   |   RENOVATIES   |   EGALISATIE   |   VLOERVERWARMING   |   OVERIG   |   CONTACT
BADKAMER- & TOILETRENOVATIES
Tegelzet & Afbouwbedrijf Krop is gespecialiseerd in het renoveren van complete badkamers en/of toiletruimtes!

Bij een compleet nieuwe badkamer komt veel meer kijken dan de installatie van het sanitair. Wij verzorgen onder andere het slopen van uw oude badkamer, leggen van leidingen, wanden plaatsen, tegelzetten, afkitten en natuurlijk de aftimmerwerkzaamheden. Kortom wij renoveren uw badkamer graag van A tot Z! Laat de installatie van uw badkamer over aan een van onze vakkundige installateurs die u garanderen dat het geleverde ook vakwerk is. Wij verzorgen het hele traject voor u.

Droomt u al lang van een nieuwe badkamer? Wilt u uw droom nu waar laten maken? Wij komen graag vrijblijvend op adviesgesprek bij u thuis!

Is uw toiletruimte toe aan een renovatie of opknapbeurt? Of heeft u alle sanitaire artikelen en tegels al in huis en zoekt u een vakman om het door u gekozen sanitair en tegels vakkundig en snel in uw toiletruimte te plaatsen? Alles is mogelijk bij ons!

Neemt u dus gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en adviseren u geheel vrijblijvend. Bel of e-mail ons voor het maken van een afspraak.

U vindt onze contactgegevens boven aan iedere pagina, of via de contactpagina op deze website.

Wij kijken ernaar uit u een passend advies te geven!
Rowin Krop - even voorstellen

Tegelzet- & Afbouwbedrijf R. Krop is inmiddels ruim 5 jaar geleden door Rowin Krop opgestart. Door vele succes-projecten en alle mond-tot-mondreclame groeide het bedrijf snel uit tot een succesvolle onderneming.

“Rowin Krop z'n kracht zit hem met name in zijn betrouwbaarheid, tijdsbestek en zijn zorgvuldige manier van werken. Hij komt zijn afspraken na en werkt heel hard”, aldus één van de klanten.

Rowin Krop is zelf ook tevreden met de bereikte resultaten. "Ons doel is mensen blij te maken door een goed resultaat af te leveren. Wij zullen dit jaar weer proberen uit te breiden om onze klanten zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn."


© Tegelzetbedrijf R. Krop   |   All rights reserved   |   Designed by JZD